PRETPLATA ZA STRIPČINE 2016.

Besna kobila oglašava pretplatu za dva grafička romana koja će od ove godine pa za sva vremena krasiti našu ediciju Stripčine. To su:

–   Rif Rebs – Morski vuk  
Izvanredna adaptacija čuvenog romana Džeka Londona i, možda, grafički najsnažnije delo koje će se pojaviti među našim stripčinama. Kao da je Rif Rebs, u sustretu sa Volfom Larsenom, komandantom Sablasti, doživeo prosvetljenje jer stiče se utisak da je ovim grafičkim romanom prevazišao i sopstveno crtačko umeće.
(edicija Stripčine, format B5, 136 strana, kolor, tvrde korice, planirani izlazak iz štampe kraj aprila/početak maja 2016)

–   Erik Krik – Među borovima, 5 balada o zločinima
Dugo očekivana zbirka pet grafičkih priča inspirisanih baladama poznatih kantautora (Nik Kejv, Gilijan Velč, Stiv Erl…) a koje pričaju o zločinima iz strasti, o ljubavima koje je izopačila ljubomora, ili koje prosto nisu bile uzvraćene pa su ljubavi ostale negde među borovima, duboko u šumi… Erik Krik, kojeg je naša publika upoznala kroz njegove adaptacije Lavkraftovih priča, u ovoj knjizi je na vrhuncu svog stvaralaštva. Knjiga je upravo objavljena u Holandiji, Francuskoj i Nemačkoj.
(edicija Stripčine, format B5, 134 strane, duoton, tvrde korice, planirani izlazak iz štampe sredina septembra 2016)

 

pretplata stripčine 2016

 

Zajednička pretplatna cena za oba ovogodišnja naslova edicije STRIPČINE je 1900 dinara, a sva poštarina je uračunata u cenu. Knjige šaljemo po redu izlaska iz štampe. Pretplata traje od 26. februara do 26. aprila 2015. i važi za teritoriju Srbije.

Pretplata se uplaćuje opštom uplatnicom: pod uplatilac upišete vaše podatke, pod svrha uplate – STRIPČINE 2016, pod primalac – IP Besna kobila doo, Branka Pešića 20, 11080 Zemun, pod valuta – RSD, pod iznos – 1900, a pod račun primaoca – 330-4010733-61.

Na kraju, važno je i da nam na naš e-mail info@besnakobila.co.rs  potvrdite uplatu i još jednom za svaki slučaj napišete svoju adresu na koju ćemo vam slati knjige.
Kao i svih godina do sada.

Ostavite komentar

Objavljeno pod Uncategorized

Postavi komentar